Dakbehoud Nederland

Dakbehoud Nederland is een organisatie voor het planmatig onderhoud en beheer van daken. Door de uitstekende samenwerking tussen de verschillende Dakbehoud Nederland vestigingen, kunnen opdrachtgevers met dakvlak verspreid over heel Nederland gebruik maken van één aanbieder voor onderhoud en beheer van al hun daken. Dit betekent één overzichtelijk contract, continu inzicht in de conditie van het vastgoed én de snelste calamiteitenservice. Hierdoor kan Dakbehoud Nederland een hoogwaardige en eenduidige dienstverlening garanderen.

Jaarlijks bedient Dakbehoud Nederland zo’n 4.500 opdrachtgevers met 4,5 miljoen vierkante meter dakvlak door heel Nederland (en België). De uitvoerende bedrijven geven opdrachtgevers volledig inzicht in, overzicht van en grip op hun dakenbestand op de korte en lange termijn. Als dakenpartner zorgt Dakbehoud Nederland ervoor dat daken up-to-date zijn en blijven conform de nieuwste innovaties en wet- en regelgeving.

De medewerkers van Dakbehoud Nederland stellen samen met opdrachtgevers een meerjarig onderhoudsplan (MJOP) op maat op. Hiermee wordt planmatig onderhoud een belangrijke pijler van het vastgoedbeheer, waardoor de staat van het dak wordt verbeterd, de levensduur wordt verlengd en de kosten worden beperkt.