Onze Diensten

NDA is uitgegroeid tot een begrip in bouwend, ontwikkelend en gebouw bezittend Nederland. In samenwerking met leden, partners en andere partijen nemen we initiatief bij het continu verbeteren van kwaliteit, veiligheid en innovatie in de dakbedekkingsbranche.

Sinds het ontstaan van het samenwerkingsverband in 1981 brengen we kennis en kunde bijeen en werken we aan nieuwe, gezamenlijke initiatieven samen met onze lidbedrijven. Passie voor het dak, van nieuwbouw tot renovatie en onderhoud, is wat ons bindt. De lidbedrijven hebben zich kunnen ontwikkelen tot toonaangevende deskundigen op het gebied van platte en licht hellende daken. De gezamenlijke concepten, zoals het NDA Energiedak en Dakbehoud Nederland, bieden zij met succes bij opdrachtgevers aan.

Het NDA Energiedak
017_DR_20160628_3668In samenwerking met partner SolarTech International B.V. hebben we het NDA Energiedak ontwikkeld. Door zonnestraling warmt het Energiedak overdag op en koelt het ’s nachts weer af. Door de donkere kleur van de dakbedekking, neemt deze veel warmte op. Door de combinatie van collectorplaten en een leidingenstelsel wordt de warmte getransporteerd naar verschillende plaatsen in het pand waar energie nodig is. Voor meer informatie over de mogelijkheden van het Energiedak kunt u contact met ons opnemen.

Dak Informatie- en Adviescentrum
Het Dak Informatie- en Adviescentrum (DIAC) is een adviesbureau voor platte en licht hellende daken. Opdrachtgevers kunnen gebruikmaken van de kennis en expertise van de deskundige adviseurs. De inspecteurs brengen de huidige conditie van het dak in kaart. Deze inspectie dient als startpunt bij het opstellen van een meerjarig onderhoudsplan (MJOP), waarmee planmatig onderhoud en beheer van daken in werking gezet kunnen worden. Wilt u ook een inspectie laten uitvoeren door een deskundige inspecteur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Dakbehoud Nederland
Dakbehoud Nederland is een uniek concept voor het planmatig onderhoud en beheer van daken en wordt uitgevoerd door de NDA lidbedrijven.