Page content

Innovatief Dakbeheer

Innovatief Dakbeheer

Samenwerking is de basis voor onze onderneming. Samen met andere partijen in de dakbedekkingsbranche werken we dan ook aan uiteenlopende ontwikkelingen op gebied van kwaliteit, veiligheid en innovatie.

020_DR_20160628_3736Kwaliteit
De NDA lidbedrijven voldoen allen aan de hoogste normen wat betreft de kwaliteit van de producten die zij gebruiken en de diensten die zij leveren. Door het bijeenbrengen van kennis en kunde, het uitvoeren van onderzoek en de wil om elkaar verder te helpen, hebben de verschillende NDA lidbedrijven zich gedurende de afgelopen jaren kunnen ontwikkelen tot toonaangevende deskundigen op het gebied van platte en licht hellende daken. Als gevolg hiervan beschikken alle lidbedrijven over het ISO 9001 en het ISO 14001 certificaat van KIWA en voldoen zij aan alle wet- en regelgeving omtrent kwaliteit en veiligheid. Daarnaast werken we met diverse leveranciers aan de verbetering van de materialen die worden gebruikt bij de werkzaamheden op het dak.

 

027_DR_20160628_3848Veiligheid
Medewerkers van diverse ondernemingen voeren werkzaamheden uit op het dak. Van het plaatsen van een airco installatie en het installeren van een lichtkoepel tot het aanbrengen en controleren van dakbedekkingsmateriaal. Samen met onze leden willen we de veiligheid van deze medewerkers op het dak vergroten. Dit doen we door het aanbieden en continu blijven verbeteren van valbeveiligingssystemen. Als partner van onder andere Latchways zijn we in staat om systemen van de hoogste kwaliteit te installeren, inspecteren en onderhouden. Ook informeren we medewerkers en gebouweigenaren over hoe werkzaamheden op het dak veilig uitgevoerd kunnen worden.

 

026_DR_20160628_3842Innovatie
Samen met onze leden zijn we continu bezig met het verhogen van de efficiƫntie van onze werkzaamheden en het verbeteren en verduurzamen van onze daken. En dat werpt zijn vruchten af. Zo hebben we, in samenwerking met Crafter, het Digitale Werkbon Systeem voor Dakbehoud Nederland ontwikkeld, dat het mogelijk maakt om kennis, informatie en beeldmateriaal direct voor alle werknemers inzichtelijk en bruikbaar te maken. Daarnaast bieden we met het Energiedak de mogelijkheid tot een energieopwekkend dak, zelfs zonder zonnepanelen. Samen met onze leden en partners zullen we ook in de toekomst blijven werken aan verbetering en vernieuwing in de dakbedekkingsbranche.

like

Volg ons op facebook